Kajaktur med guide Presentkort

Kajakpaddling är ett utmärkt sätt att bekanta sig med vatten, sjöar och natur.

Är du nybörjare och nyfiken på att lära dig mer är detta ett förträffligt tillfälle att göra det på. Under turen går ni igenom de grundläggande färdigheterna för en skonsam och effektiv paddling samt manövreringsteknik samtidigt som du njuter av lugnet och omgivningen runt omkring dig.

Efter denna kurs kommer du garanterat vara sugen på att ge dig ut på egna äventyr. 

Kajakpaddling 
Kajakpaddling är ett utmärkt sätt att bekanta sig med vatten, sjöar och natur. Är du nybörjare och nyfiken på att lära dig mer är detta ett förträffligt tillfälle att göra det på.

Under turen går ni igenom de grundläggande färdigheterna för en skonsam och effektiv paddling samt manövreringsteknik samtidigt som du njuter av lugnet och omgivningen runt omkring dig. Efter denna kurs kommer du garanterat vara sugen på att ge dig ut på egna äventyr. 
 
- Introduktion till kajakpaddling 
- För nybörjare såväl som erfarna paddlare 
- Upplev unik miljö från vattnet 
- All nödvändig utrustning ingår 
 
Stockholm 
Vilket sätt kan vara bättre att uppleva Stockholm på än från en kajak? Att stilla snirkla sig fram längs innerstadens kajer eller glida runt i gamla varvsmiljöer ger en kontrast till en dag på Drottninggatan. Från kajaken upplever du stadens larm, men ändå lugn och ingen trängsel alls. Oavsett om du är nybörjare eller har provat att paddla vid några tillfällen så er det här en upplevelse att minnas. 
 
Bohuslän 
Här går turen till den vackra miljön vid Bassholmens naturreservat. Eftersom vattnet nästan alltid är lugnt passar turen nybörjaren. Turen i sig är en introduktion till kajakpaddling där du kontinuerligt lär dig sånt som du sedan kommer att ha nytta av när du vill fortsätta paddla. 
 
Höga Kusten 
Ta chansen att uppleva Världsarvet Höga Kusten från Vågsfjärdens klara vatten i Nordingrå, hjärtat av Höga Kusten. Turen börjar med en kort instruktion och man paddlar sedan under ca tre timmar på egen hand och utforskar Vågsfjärdens öar och vikar. Fikakorg med diverse godsaker från världsarvet medföljer. Turen avslutas med en festlig 2-rätters middag i Lappuddens storstuga. 
 
Malmö 
Välj mellan paddlingar med lite olika inriktning i Malmöområdet, lämpliga både för nybörjare och dem som redan paddlar. Välj mellan en prova-på tur i Malmö, sälsafari där ni paddlar för att se sälar i Falsterbobukten eller en äventyrspaddling med lite mer "action" med kajaksurfing och eskimosväng. 
 
Norrköping 
Introduktionskurs i paddling i lugna vatten. Efter att ha lärt sig det grundläggande om paddling glider ni iväg. I kajak färdas man lätt och tyst så du kommer verkligen att känna att du är ett med naturen. Efter den här turen är du mogen att ge dig iväg och upptäcka dina egna smultronställen, kanske hittar du dem 
närmare än du tror!  
 
Tiveden 
Njut av paddling unika Tivedens nationalpark, turen startar i sjön Trehörningens lugna vatten. Här väljer guiden en tur som passar er och narturen just idag. Ni passerar vackra vitsand och bäverhyddan innan det är dags för att gå iland för att bada och fika sedan är det dags att paddla vidare. 
 
Vätterns skärgård 
Här får ni uppleva Vätterns klara vatten, turen stratar vid Vätterns nordvästra strand i lugnt vatten. Därefter går turen till den vackra ytterskärgården och ni passerar Ombo öars lugna och badvänliga klippor. Strandhugg med tid för bad och fika igår givetvis. 
 
Östersund 
Storsjön, Frösön, Östersund och fjällen i bakgrunden. Vackert och annorlunda! Ett lätt porlande ljud när kajaken skär vattenytan. Så nära vattnet men ändå så tryggt! Ja! Det är så kajakpaddling ska upplevas. 
 
 

Varaktighet 
Malmö, Norrköping, Öland, Östersund: Ca 3-4 h. 
Stockholm, Bohuslän, Höga kusten, Tiveden, Vättern: Heldag. 

Viktig information 
Förutsättningarna är att du är simkunnig och att du fyllt minst 15 år. 

Utrustning 
I priset ingår lån av all nödvändig paddelutrustning (kajak, paddel, sittbrunnskapell och flytväst). Detaljerad 
utrustningslista över det du behöver ha med själv skickas till dig i samband med bokning. 

Antal deltagare 
Upplevelsen finns att köpa för en eller två personer. Upplevelsen sker i grupp med andra. 

Tillgänglighet 
Maj - september. 

Försäkring 
Arrangören har ansvarsförsäkring. Deltagaren uppmanas att ha egen olycksfallsförsäkring. 

Orter 
Stockholm, Bohuslän, Höga kusten, Malmö, Norrköping, Tiveden, Östersund.

1. Välj datum & leveransmetod


2. Välj antal kort och önskat belopp

3. Leveransadress - Order skickas hit

4. Avsändaradress - Kvitto skickas hit

Du fyller i dina uppgifter i inköpskorgen.

OBS!
Det skrivs inget namn på själva presentkortet!

product-delivery-gls-info-text

Mobilnumret används endast till sms-avisering

Bifoga gratis hälsning?

Gör presentkortet personligt genom att bifoga
en gratis hälsning...

Bifoga gratis hälsning?

Gör presentkortet personligt genom att bifoga
en gratis hälsning...

Inslagning?

För endast 12kr får du presentkortet paketerat i ett elegant kuvert

Välj antal