Skincity Presentkort

Skincity erbjuder professionell hudvård och hudvårdande makeup. Vi som jobbar på Skincity är diplomerade hudterapeuter och alla våra produkter är rekommenderade av professionella hudterapeuter för att du ska få det absolut bästa inom hudvård.

Några av våra utvalda märken är Akademikliniken, Babor, bareMinerals, Beyond Wishes, Biodroga MD, bliss, Carita, Caviar of Switzerland, Cicamed, Decleor, Dermalogica, Dermaceutic, Elizabeth Arden PRO, essie professional, Eve Lom, Exuviance, glominerals, Jan Marini, Jane Iredale, Maria Åkerberg, Matis, Mene&Moy, Murad, Paula´s Choice, Peter Thomas Roth, Phytomer, Rodial, Sensai, The Organic Pharmacy och Transderma.

En riktigt uppskattad present till alla mammor, pappor, döttrar, söner eller vänner. 

Mer information och webshop hittar du här.

Vi är noga med att endast arbeta med de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när du handlar av oss. Vi på Skincity älskar hudvård och gör allt för att hjälpa dig att hitta de bästa produkterna för just din hud. Gör vårt hudvårdstest online så hjälper våra diplomerade hudterapeuter dig med en hudvårdsrutin helt anpassad efter din huds unika behov. Svaret får du inom 48 timmar direkt till din mail. Vi är auktoriserade återförsäljare av de varumärken vi säljer. Det innebär att vi garanterar att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet.

1. Välj datum & leveransmetod
2. Välj antal kort och önskat belopp

3. Leveransadress - Order skickas hit

4. Avsändaradress - Kvitto skickas hit

Du fyller i dina uppgifter i inköpskorgen.

OBS!
Det skrivs inget namn på själva presentkortet!

product-delivery-gls-info-text

Mobilnumret används endast till sms-avisering

Bifoga gratis hälsning?

Gör presentkortet personligt genom att bifoga
en gratis hälsning...

Bifoga gratis hälsning?

Gör presentkortet personligt genom att bifoga
en gratis hälsning...

Inslagning?

För endast 12kr får du presentkortet paketerat i ett elegant kuvert

Välj antal