Julklappar till Pappa

Årets Julklapp till Pappa är ett Superpresentkort ifrån GoGift

Svårt att hitta en julklapp till Pappa? 

GoGift:s Superpresentkort är en perfekt juklapp till Pappa. Kortet ger fritt val band samtliga ca 150 tillgängliga presentkort hos oss. I urvalet finns såväl de största och mest välkända butikskejdorna och märkena som hisnande upplevleser och populära e-handelssiter. Superpresentkortet kan dessutom skickas via sms och e-post för dig som är sent ute eller som firar jul på anna plats. Det går förstås lika bra att skicka ett fysiskt kort med posten som är framme nästkommande vardag om du beställer innan klockan 15 och då kan du välja att förpacka ditt kort i ett elegant silverkuvert. 

Oavsett om din pappa är den händige hemmafixartypen, den sportige eller friluftsälskande, den musikintresserade eller den flitge konsertbesökaren så hittar han mängder av alternativ att välja mellan, och det fina är att Superpresentkortet innehåller hela rasket - så han får själv välja precis vad han vill. Andra julklappstips till honom som du httar nedan är exempelvis att ge bort en fotbolls- eller hockeyresa i form av ett presentkort ifrån Nickes eller varför inte ett Formel1 race. Vi har även en uppsjö av mode och klädesbutiker för män liksom hisnande upplevleser för den äventyrlige pappa eller varöf inte en ölprovning. 

Givetvis kan du utforma och bifoga ett hälsningskort. Du kan välja en bild ifrån vårt galleri eller själv ladda upp din egen bild och författa ett eget julklappsrim eller hälsning. Hälsningskortet är gratis och ingår i din beställning. 

God jul Pappa!